• Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

One Clueless Friend

Country: The Netherlands

Biography

One Clueless Friend is een ongekunstelde liedjeskunstenaar die tijdens zijn optredens de tijd stil lijkt te kunnen zetten. Een ervaren, onconventionele songwriter met een repertoire nummers dat rijk is aan hooks en twists. Denk aan Fink, The Tallest Man on Earth en Damien Rice in een blender. Werkelijk niemand ontkomt aan de klasse van deze songwriter. Het debuut album From the Sea laat genadeloos zien waarom One Clueless Friend een van Nederlands meest getalenteerde songwriters is.

OCF (One Clueless Friend) is uitgegroeid van solo artiest tot een volwaardige band met enkele van de beste muzikanten van Noord Holland.
De bomvolle release show en de verkoop van het eerste album ‘From The Sea’ zorgde er voor dat OCF op nr. 50 binnen kwam in de iTunes album top 100.
De lovende reacties van professionals en luisteraars laten zien dat er een blijvende liefde is voor de nummers van OCF.
Live lijkt deze band de tijd stil te kunnen zetten met zijn repertoire dat rijk is aan hooks en twists. Denk aan Fink, The Tallest Man on Earth en Damien Rice in een blender.
Een band die zo feilloos het alternatieve met pop weet te mengen wil nu met haar tweede album het grote publiek bereiken.